KotiRuokaMiten cousux valmistetaan oikein: nauti herkullisesta lisukkeesta.

Miten cousux valmistetaan oikein: nauti herkullisesta lisukkeesta.

Cuscous on suosittu lisuke monissa maissa ympäri maailmaa, vaikka se ilmestyi kauppojen hyllyille suhteellisen hiljattain..

Koska tuote on tuntematon, kaikki eivät ymmärrä, kuinka se valmistetaan oikein..

Kuten kävi ilmi, tätä lisuketta voi helposti kutsua valmistuksen kannalta yksinkertaisimmaksi, toteaa lehtemme kulinaarinen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä perusperiaatteet kannattaa tietää?

Esivalmisteluja ei ole ollenkaan

Monet ovat iloisesti yllättyneitä siitä, että kuskussia ei tarvitse liottaa, lajitella tai pestä.Tuote on heti valmis kypsennettäväksi.

Mittasuhteiden tiukka

Tämä hetki on tärkein.Liiallinen vesi tekee lisukkeesta vetisen ja juoksevan.Kosteuden puute saa kuskusin jäämään märkäksi.

Mittasuhteet ovat seuraavat: ota osa kuskusista ja osa vedestä.

Veden lämpötila

Jotta couscous kypsyisi täydellisesti, sinun on käytettävä vain kiehuvaa vettä höyrytykseen.

Lisäravinteet

Couscous sopii hyvin mausteiden, puhdistamattoman kasviöljyn ja yrttien kanssa.Voit lisätä komponentteja missä tahansa lisukkeen valmistusvaiheessa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit