Shchiä pidetään slaavilaisen keittiön todellisena mestariteoksena, sillä tälle keitolle ei ole analogeja.
Kuitenkin harvat tietävät, kuinka monenlaisia lajikkeita on saatavilla..
Mitä eroja keitoissa on, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitä klassikkokeittolajikkeita on olemassa?
Täysjyväsuikaleet
Tällaisen keiton koostumuksessa on lihaliemi, perunoita, erilaisia sieniä, lihapuolivalmisteita.Yleensä koostumukseen lisätään monia tuotteita, joiden ansiosta keitosta tulee maukkaampi ja ravitsevampi.
Hapan keitto
Jos haluat herkutella oikealla hapankeitolla, niin keitä se hapankaalin päällä.Keitosta tulee aivan mahtava.
Ituja
Tästä keittotyypistä ei moni ole kuullutkaan.Ruoka perustuu ituihin, joita ei ole käytetty istutukseen.
Paastonajan keitto
Vegaanit ja kasvissyöjät voivat huoletta valmistaa näitä kiljoja itselleen, sillä keitto ei sisällä mitään eläinperäisiä tuotteita.
Kala
Jopa tällaista keittoa voi valmistaa.Sekä hyvää kallista kalaa että edullista säilykekalaa voi lähettää ruokaan.