Moni on kuullut, että maissipuuro on erittäin mielenkiintoinen ruokalaji, joka voi monipuolistaa ruokavaliota.
Myös tätä ruokalajia voi huoletta kutsua erittäin hyödylliseksi..
Sitä paitsi ei ole vaikeaa valmistaa kunnon maissipuuroa, sanoo lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Kuinka valmistaa tämä ruokalaji
Ainesosaluettelo
– Kaksi lusikallista polentaa (maissirouhetta);
– kupillinen vettä;
– pari lusikallista hunajaa;
– valinnaisesti kanelia, muskottipähkinää, seesaminsiemeniä, sultanoita;
– ripaus suolaa.
Kypsennysprosessi
Tämän puuron etuna on se, että siihen sopii kaikki lisäaineet – sokeroidut hedelmät, sultanjat, mausteet, siemenet.Tämä tekee puurosta vain maukkaamman ja ravitsevamman.
Ensin sinun on lähetettävä keittoastiaan lasi vettä ja ripaus suolaa.Odotetaan hetki, jolloin neste kiehuu.
Kaada seuraavaksi polenta joukkoon.
On tärkeää muistaa, että tämä puuro vaatii huolellisuutta: muuten ei vältytä kokkareilta.On kätevää käyttää taikinavispilää.
Seuraavaksi keitetään, kunnes saadaan haluamamme koostumus.Sammuta lämpö, lisää hunaja.Lisää tässä vaiheessa valitsemasi ainesosat.
Jos kyseessä ovat sokeroidut hedelmät ja sultana, ne liotetaan ensin.Jos päätät lisätä pähkinöitä, ne on hienonnettava etukäteen.