KotiRuokaMiten keittää murenevaa hirssiä: yksinkertaisia sääntöjä, joita ei saa unohtaa.

Miten keittää murenevaa hirssiä: yksinkertaisia sääntöjä, joita ei saa unohtaa.

Huolimatta siitä, että tattari on luultavasti ruokavaliomme suosituin vilja, se ei ole aina murenevaa.

Joskus näemme puuroa, joka on koostumukseltaan hyvin vetistä, mikä ei tee siitä yhtään ruokahalua lisäävämpää tai haluttavampaa.

Toisinaan lisukkeesta kuitenkin puuttuu selvästi nestettä.Jotta tätä ei tulisi kohdatuksi, kannattaa muistaa yksinkertaiset säännöt, jotka auttavat murenevan tattarin keittämisessä, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija kokki Julia Arkhipova.

Mitkä ovat perussuositukset

Huuhtelu ja kalsinointi

Tattari on pestävä ennen jatkotoimenpiteitä.Pölyn esiintyminen ei välttämättä vaikuta koostumukseen, mutta puuron maku heikkenee huomattavasti.

Tämän jälkeen rouheet on kuivattava hieman.

Aseta sitten tuote tasaiseksi kerrokseksi paistinpannulle, pyörittele sitä 2-3 minuuttia.Tämä tekee puurosta murumaisempaa.

Keittäminen

Yritä noudattaa mittasuhteita tarkasti.Jokaista rouheosaa kohti on lisättävä kaksi osaa vettä, jotta koriste olisi täydellinen.

On myös tärkeää keittää puuro matalalla lämmöllä.Kun keittoaika on kulunut, tattarin on vielä ’ajateltava’ keittimellä, jotta se imee itseensä jäljellä olevan kosteuden.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit