KotiRuokaMiten keittää riisiä täytettyä kaalia varten, jotta se olisi suussasulavaa: kaikki kotiäidit...

Miten keittää riisiä täytettyä kaalia varten, jotta se olisi suussasulavaa: kaikki kotiäidit eivät tiedä.

Älä aliarvioi riisin merkitystä täytetyn kaalin laadussa: joskus paljon riippuu juuri tästä komponentista.

Onkin tärkeää keittää riisi mahdollisimman hyvin ja oikein.

Kokki Julia Arkhipova, lehtemme kulinaristi, kertoo, kuinka se tehdään.

Mikä on oikea menetelmä?

Ensinnäkin on syytä valita riisilajike. Paras riisi täytettyyn kaaliin on pyöreäjyväinen lajike. Se kypsyy nopeasti ja säilyttää muotonsa ilman, että se muuttuisi mössöksi.

Huuhtele riisi ensin useaan kertaan, ja laita se sitten kulhoon kylmään veteen kahdeksi tunniksi.

Nyt riisi tulee siirtää kattilaan. Älä keitä liikaa: riisi kiehuu vain viisi minuuttia kiehumisen jälkeen.

Seuraavaksi se yhdistetään muiden komponenttien kanssa ja lähetetään täytettyyn kaaliin.

Täytteeseen on parasta lisätä paistettuja porkkanoita ja sipulia, jotka on lämpökäsitelty mausteilla. Myös tomaateista kannattaa irrottaa kuori ja raastaa pari palaa.

Murskattu valkosipuli sopii myös hyvin ruokaan.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit