KotiRuokaMiten kokata pannukakkuja vihreästä tattarista: yksinkertainen ohje uskomattoman terveelliseen ruokalajiin

Miten kokata pannukakkuja vihreästä tattarista: yksinkertainen ohje uskomattoman terveelliseen ruokalajiin

Pannukakuilla ei yleensä ole mitään tekemistä oikean ravitsemuksen kanssa johtuen ei terveellisimpien tuotteiden käytöstä.

Ne ovat myös kaloripitoisia ilman mitään erityistä hyötyä keholle.

Voit kuitenkin aina yllättää perheesi uskomattoman maukkailla ja jopa terveellisillä pannukakuilla, paljastaa salakokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija.

Kuinka tehdä pannukakkuja vihreästä tattarista

Ainesosaluettelo

– Kupillinen vihreää tattaria;
– Noin 300 ml vettä;
– puoli pientä lusikallista suolaa;
– kaksi lusikallista topinamburisiirappia tai vaahterasiirappia.

Valmistusprosessi

Tattari on parasta lähettää astiaan vedellä yön yli.Aamulla sinun täytyy valuttaa loput vedestä ja lähettää rouheet tehosekoittimen kulhoon.Kaada seuraavaksi tietty määrä vettä, suolaa ja valittua siirappia.Vatkaa tasaiseksi.

Aihion koostumuksen tulee olla rasvainen.Jatka sen jälkeen paistaminen kuumennetulla paistinpannulla, joka on päällystetty riittävällä kasviöljyllä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit