KotiRuokaMiten kokata tattaria kauden kasviksilla: yksinkertainen resepti terveelliseen ruokaan

Miten kokata tattaria kauden kasviksilla: yksinkertainen resepti terveelliseen ruokaan

Tattarin tarjoiluvaihtoehtoja on paljon, mikä vaikuttaa itse tuotteen käsitykseen..

Tämän ansiosta tattari paljastuu eri puolilta ja yllättää maullaan.

Hyvä vaihtoehto olisi esimerkiksi tarjoilla tattaria kauden kasvisten kanssa, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Miten kokata tattari vihannesten kanssa?

Luettelo tarvittavista ainesosista

– Kupillinen tattaria ja kaksinkertainen määrä vettä keittämiseen;
– Yksi sipuli, porkkana, tomaatti, punajuuri ja paprika kumpikin.
– kaksi lusikallista öljyä paistamiseen;
– nippu mitä tahansa yrttejä;
– suolaa ja mausteita.

Kypsennysprosessi

Tattari on lähetettävä kiehumaan heti, kun se on ensin poimittu ja huuhdeltu hyvin.Sen jälkeen lähetä tuote kattilaan, kaada siihen vettä, lisää suola ja anna kiehua.

Pilko sillä välin sipuli, paprika ja tomaatti.Raasta punajuuri ja porkkana.Kaada öljy pannulle.Paista ensin sipuli, ota parin minuutin kuluttua käyttöön porkkanat, sitten paprika.

Lähetä punajuuri ja tomaatit, sekoita, suolaa, mausteita ja odota noin viisi minuuttia.Lähetä joukkoon keitetty tattari ja sekoita uudelleen.

Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja tarjoile.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit