Tattarin tarjoiluvaihtoehtoja on paljon, mikä vaikuttaa itse tuotteen käsitykseen..
Tämän ansiosta tattari paljastuu eri puolilta ja yllättää maullaan.
Hyvä vaihtoehto olisi esimerkiksi tarjoilla tattaria kauden kasvisten kanssa, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.
Miten kokata tattari vihannesten kanssa?
Luettelo tarvittavista ainesosista
– Kupillinen tattaria ja kaksinkertainen määrä vettä keittämiseen;
– Yksi sipuli, porkkana, tomaatti, punajuuri ja paprika kumpikin.
– kaksi lusikallista öljyä paistamiseen;
– nippu mitä tahansa yrttejä;
– suolaa ja mausteita.
Kypsennysprosessi
Tattari on lähetettävä kiehumaan heti, kun se on ensin poimittu ja huuhdeltu hyvin.Sen jälkeen lähetä tuote kattilaan, kaada siihen vettä, lisää suola ja anna kiehua.
Pilko sillä välin sipuli, paprika ja tomaatti.Raasta punajuuri ja porkkana.Kaada öljy pannulle.Paista ensin sipuli, ota parin minuutin kuluttua käyttöön porkkanat, sitten paprika.
Lähetä punajuuri ja tomaatit, sekoita, suolaa, mausteita ja odota noin viisi minuuttia.Lähetä joukkoon keitetty tattari ja sekoita uudelleen.
Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit ja tarjoile.