Kun vielä on mahdollista nauttia herkullisia ja laadukkaita munakoisoja edulliseen hintaan, kannattaa se hyödyntää.
Näistä tuotteista valmistettuja ruokia on aina ilo tarjoilla.
Siksi kannattaa tietää muutama salaisuus, joiden avulla voit valmistaa täydellisiä munakoisoja, sanoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Mitä nämä salaisuudet ovat
Suolaa ei enää tarvita
Jos puhutaan laadukkaista munakoisoista, niissä ei ole enää katkeruusongelmaa.Tämä maku on ominaista vain hyvin pienille vihanneksille, jotka kuuluvat erityiseen lajikkeeseen.
Siksi on mahdollista, ettei tähän valmisteluvaiheeseen kannata tuhlata aikaa.
Uuni
Monet pitävät paistetuista munakoisoista, mutta uunissa niistä tulee vielä herkullisempia ja laadukkaampia.Uunissa on parasta paistaa tuote kokonaisena ja leikata se kahteen puolikkaaseen.
Tärkkelys ja jauhot
Molempia ainesosia tulisi ottaa yhtä paljon ja käyttää panerointiin.Tällaiset munakoisot eivät ime itseensä liikaa öljyä, niistä tulee ruokaisia ja rapeita.