KotiRuokaMiten kypsennät couscousia oikein: hemmottele suussasulavaa lisuketta

Miten kypsennät couscousia oikein: hemmottele suussasulavaa lisuketta

Kuskus on suosittu lisuke monissa maailman maissa, vaikka se on ilmestynyt kauppojemme hyllyille vasta suhteellisen hiljattain.

Koska tuote on tuntematon, kaikki eivät ymmärrä, miten sitä valmistetaan oikein.

Kuten käy ilmi, tätä lisuketta voi huoletta kutsua yksinkertaisimmaksi valmistukseen liittyvissä asioissa, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä perusperiaatteet kannattaa tietää

Ennakkovalmisteluja ei ole lainkaan

Monet yllättyvät iloisesti siitä, että couscousia ei tarvitse liottaa, poimia tai pestä.Tuote on heti valmis ruoanlaittoon.

Mittasuhteiden tiukkuus

Tämä kohta on tärkein.Liika vesi tekee koristeesta vetisen ja juoksevan.Kosteuden puute aiheuttaa sen, että couscous jää raa’aksi.

Suhteet ovat seuraavat: annosta vettä otetaan annosta kuskusia kohti.

Veden lämpötila

Jotta couscous olisi täydellisesti kypsennettyä, höyrystämiseen on käytettävä yksinomaan kiehuvaa vettä.

Lisäaineet

Couscous yhdistyy täydellisesti mihin tahansa mausteisiin, puhdistamattomaan kasviöljyyn, yrtteihin.Komponentteja voidaan lisätä missä tahansa lisukkeen valmistusvaiheessa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit