Kuskus on suosittu lisuke monissa maailman maissa, vaikka se on ilmestynyt kauppojemme hyllyille vasta suhteellisen hiljattain.
Koska tuote on tuntematon, kaikki eivät ymmärrä, miten sitä valmistetaan oikein.
Kuten käy ilmi, tätä lisuketta voi huoletta kutsua yksinkertaisimmaksi valmistukseen liittyvissä asioissa, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitkä perusperiaatteet kannattaa tietää
Ennakkovalmistelu puuttuu kokonaan
Monet yllättyvät iloisesti siitä, että couscousia ei tarvitse liottaa, poimia tai pestä.Tuote on heti valmis ruoanlaittoon.
Mittasuhteiden tiukkuus
Tämä kohta on tärkein.Liika vesi tekee koristeesta vetisen ja juoksevan.Kosteuden puute aiheuttaa sen, että couscous jää raa’aksi.
Suhteet ovat seuraavat: annosta vettä otetaan annosta kuskusia kohti.
Veden lämpötila
Jotta couscous olisi täydellisesti kypsennettyä, höyrystämiseen on käytettävä yksinomaan kiehuvaa vettä.
Lisäaineet
Couscous yhdistyy täydellisesti mihin tahansa mausteisiin, puhdistamattomaan kasviöljyyn, yrtteihin.Komponentteja voidaan lisätä missä tahansa lisukkeen valmistusvaiheessa.