Jokainen kokki tietää, että laadukkaasta kastikkeesta voi tulla hänen todellinen käyntikorttinsa..
Kotiäidit voivat myös ottaa tämän tekniikan huomioon..
Tämä lisäys voi muuttaa jopa banaalin ruuan.Ei ole välttämätöntä valmistaa monimutkaisia kastikkeita, joissa on valtava määrä komponentteja, sanoo kokki Yulia Arkhipova, lehtemme kulinaarinen asiantuntija.Joskus paras vaihtoehto on saatavilla olevista ainesosista.
Kuinka valmistaa kastiketta smetanuksesta ja valkosipulista
Luettelo komponenteista
– lasillinen smetanaa (rasvapitoisuus voi olla mikä tahansa);
– kolme valkosipulinkynttä;
– nippu tilliä;
– suolaa ja pippuria;
– vähän kovaa juustoa.
Keittoprosessi
Raasta ensin juusto raastimella.Sen määrää voidaan säätää oman harkintasi mukaan.Hienonna valkosipuli ja tilli veitsellä.
Ota smetana ja lisää ainekset siihen.
Lisää sitten suolaa ja pippuria.
Sekoita hyvin ja tarjoile.
Tämä kastike on ihanteellinen lisä perunoihin (keitettyihin, paistettuihin, uunissa paistettuihin), kanaan, vihanneksiin, nyytiin ja riisiin.Siksi sitä voidaan turvallisesti kutsua universaaliksi.