KotiRuokaMiten päästä eroon sipulien kirpeydestä ilman peittausta: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Miten päästä eroon sipulien kirpeydestä ilman peittausta: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Jos pitää käyttää sipulia tuoreena keitetyssä ruoassa, voi tulla vakava ongelma..

Tosiasia on, että tässä vihanneksessa voi olla hyvin sitkeä ja tuntuva kitkerä maku.

Tämä yksinkertaisesti pilaa ruokalajin, koska komponentit ovat epätasapainossa, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Useimmiten neuvotaan turvautumaan vihannesten marinointiin.Jos tämä menetelmä ei jostain syystä sovi sinulle, voit harkita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja.

Mitä niistä voit käyttää

Jäävesi

Yksinkertainen ja käytännöllinen tapa, jota voit huoletta kokeilla.Paloittele vihannes.Lähetä se sen jälkeen astiaan, jossa on kylmää vettä ja jäätä.

Noin 15 minuutin kuluttua voit valuttaa veden ja käyttää sipulit.

Suolaa

Myös karkea suola tekee työnsä täydellisesti.Kannattaa yhdistää hienonnettu sipuli tähän ainesosaan ja odottaa korkeintaan 15 minuuttia.

Sipulit täytyy huuhdella veden alla ja voit aloittaa keittämisen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit