KotiRuokaMiten päästä eroon sisäelinten erityisestä tuoksusta: kokit paljastavat salaisuuksia.

Miten päästä eroon sisäelinten erityisestä tuoksusta: kokit paljastavat salaisuuksia.

Kun hyvät kokit valmistavat alatuotteita, ruoka osoittautuu uskomattoman maukkaaksi: jokainen haaveilee lisukkeesta.

Mutta emännillä voi olla vaikeuksia ruoanvalmistuksessa.

Tämä johtuu sisäelinten erityisestä hajusta, toteaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Mitä salaisuuksia hajun neutralisoimiseksi voit käyttää käytännössä

Maito

Tämä temppu auttaa tekemään maksasta ja muista sisäelimistä pehmeitä, mehukkaita ja maukkaita.Vieraiden hajujen esiintymisestä ei tarvitse olla huolissaan: maito poistaa ne kokonaan.

Valmistettuja sisäelimiä pidetään maitokulhossa 40-60 minuuttia.

Suola

Kaikki eivät tiedä, että suola voi myös poistaa epämiellyttäviä hajuja.Suola on otettava ja sivutuote käsiteltävä.Valitse tähän tarkoitukseen karkea merisuola.

Riittää, että odotat noin 15-20 minuuttia.

Mikä tahansa marinadi

Voidaan valita ja käyttää aivan mitä tahansa marinadireseptiä.Näin varmistetaan, että epämiellyttävästä hajusta ei jää jälkeäkään.

Ja sisäelimistä tulee paljon tavallista pehmeämpiä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit