Varmasti moni on kohdannut sen, että leikkeleet tarttuvat pannuun paistettaessa.
Tämä vaarantaa tuotteen eheyden.
Tämän seurauksena leikkeleet voivat yksinkertaisesti hajota ja muuttua paistetuksi jauhelihaksi ja sipuliksi, varoittaa lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Sen voi kuitenkin välttää.
Miten paistat leikkeleet niin, etteivät ne tartu pannuun?
Kysymyksen tekninen puoli
Kannattaa aina muistaa, että leikkeleitä ei saa paistaa kylmällä paistinpannulla, jossa on vähän öljyä: ne yksinkertaisesti tarttuvat kiinni.
Siksi keittoastia on hyvin lämmitetty ja muista lisätä oikea määrä kasviöljyä.
Myös korppujauhot auttavat säilyttämään tuotteen rakenteen eheyden.
Epätavallinen ratkaisu ongelmaan
Tämän menetelmän ansiosta on mahdollista paistaa täydellisesti leikkeleet jopa vanhalla paistinpannulla, johon kaikki tarttuu.Mittaa vain oikea määrä pergamenttia ja lähetä se pannulle.
Kytke tuli päälle, kaada öljy sisään.Sen jälkeen voit asetella itse leikkeleet.