KotiRuokaMiten parantaa haudutetun kaalin makua: näillä lisäyksillä ruokalajista tulee ykkös suosikki.

Miten parantaa haudutetun kaalin makua: näillä lisäyksillä ruokalajista tulee ykkös suosikki.

Vaikka et olisikaan aiemmin himoinnut haudutettua kaalia, kokeile antaa tälle ruokalajille toinen mahdollisuus.

BelNovosti-verkkolehden asiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoi lisäaineista, jotka ensinnäkin parantavat haudutetun kaalin makua ja toiseksi lisäävät sen ravintoarvoa.

Savustettua kanaa tai lihaa

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, sekä liha että kana on silputtava ja lisättävä kaaliin noin 15 minuuttia ennen kypsennystä.Näin ruokalaji saa savustetun lihan maun ja siitä tulee täyteläisempi.

Säilöttyjä papuja

Pavut on siirrettävä tölkistä kattilaan, jossa haudutat kaalia, 10 minuuttia ennen keittämisen loppua.Tällainen lisäaine muuttaa kaalin makua ja rakennetta parempaan suuntaan ja rikastuttaa sitä kasviproteiinilla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla.

Luumut

Haudutettu kaali, johon on lisätty luumuja, saa kevyen makeuden ja mielenkiintoisen makuhuomion.Alustava epätavallinen lisäaine on pestävä kuumalla vedellä ja liotettava puoli tuntia.Sen jälkeen luumut kuivataan, pilkotaan ja laitetaan kaaliin 10 minuuttia ennen keittämistä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit