KotiRuokaMiten parantaa leikkeleiden makua mahdollisimman vähällä vaivalla: kulinaariset asiantuntijat jakavat vinkkinsä

Miten parantaa leikkeleiden makua mahdollisimman vähällä vaivalla: kulinaariset asiantuntijat jakavat vinkkinsä

Varmasti monet ovat huomanneet, että kotlettien maku vaihtelee huomattavasti sen mukaan, kuka ne on valmistanut..

On kuitenkin olemassa tiettyjä sääntöjä, jotka auttavat parantamaan ruuan laatua valitusta reseptistä riippumatta..

Lehtemme ruoanlaittoasiantuntija, kokki Julia Arkhipova kertoo, mitkä salaisuudet auttavat tekemään kotleteista mahdollisimman maukkaita.

Mitä yksinkertaisia ​​vivahteita sinun tulisi muistaa?

Aseta sipuli oikein

Älä hienonna sipulia karkeasti ja lähetä sitä jauhelihaan tässä muodossa: kotletit eivät muutu mehukkaammiksi ja niistä tulee erityinen maku.

On parempi pilkkoa sipuli pienemmäksi ja paistaa se.Kotleteista tulee paljon maukkaampia.

Älä käytä munia

Älä huoli, että kotletit hajoavat: useimmissa tapauksissa näin ei tapahdu.Sinun tarvitsee vain vaivata kotletit hyvin.

Voit olla varma, että voit lisätä hieman tärkkelystä tai mannasuurimoa.

Mutta munat voivat tehdä kotleteista kovia.

Älä tee suuria kotletteja

Tällainen ruokalaji ei yksinkertaisesti paistu tai hajoaa kääntämisen aikana.Keskity siksi kotletin vakiokokoon.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit