Ensimmäisten ruokalajien tulee tietysti olla nestemäisiä, mutta ei ’tyhjiä’.
Kukaan ei pidä tällaisesta ateriasta, koska se on enemmänkin liemi, jossa on vähän ainesosia.
Tilanteen voi kuitenkin aina korjata, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.
Miten pelastaa liian nestemäinen keitto
Kvinoa
Jos et ole vieläkään sisällyttänyt tätä hyödyllistä viljaa ruokavalioon, on aika korjata tilanne.Komponentin etuna on, että se kiehuu keitossa kirjaimellisesti kymmenessä minuutissa.
Punaiset ja keltaiset linssit
Ainoastaan nämä palkokasvilajikkeet ovat tunnettuja siitä, että ne hajoavat nopeasti ja pitkällä lämpökäsittelyllä niiden koostumus on perunamuusin kaltainen.
Linssit ovat myös ihanteellinen ruoka tukemaan hyvän ravitsemuksen periaatteita.
Maissirouheet
Tällä ainesosalla on viskoosi rakenne ja se auttaa jopa nestemäisintä keittoa sakeutumaan.Useimmissa tapauksissa yksi ruokalusikallinen riittää.
Hernehiutaleet
Tämä on toinen maukas ja hyödyllinen tuote, joka ei vaadi keittämistä, mutta voi antaa nestemäiselle keitolle laadukkaan koostumuksen.