KotiRuokaMiten saat paistetuista perunoista ihanampia ja maukkaampia: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet

Miten saat paistetuista perunoista ihanampia ja maukkaampia: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet salaisuudet

Monet ihmiset haluavat valmistaa tätä ruokalajia usein, sillä kukaan ei voi ohittaa annosta paistettuja perunoita.

Aina on kuitenkin olemassa keinoja tehdä täydellisestä herkusta paljon maukkaampi ja ruokaisampi.

Lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova, kertoo, mitä salaisuuksia voi käyttää.

Mitä ne ovat?

Näyttäviä värejä

Kyllä, paistettujen perunoiden maku on tärkeä, mutta myös ruoan värin tulisi olla houkutteleva. Tätä varten kannattaa hyödyntää kurkumaa, currya ja paprikaa.

Lisäksi mausteet tekevät herkusta aromikkaamman ja maukkaamman.

Suolaisen ruoan ystäville

Jos olet mausteisen ruoan ystävä, lisää ripaus chilijauhetta annokseen paistettuja perunoita ennen syömistä.

Rosmariini

Tämä ainesosa sopii täydellisesti perunoille, sillä se on erinomainen yhdistelmä niiden kanssa. Paria oksaa rosmariinia voi lisätä pannulle muutamaa minuuttia ennen kypsennystä.

Myös tätä komponenttia voi käyttää kuivatun versiona.

Toinen erinomainen vaihtoehto on persilja, jota voi käyttää samalla tavalla.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit