Vihanneksia koskevan väitteen pääpaino on siinä, että ne menettävät tuoreutensa erittäin nopeasti.
Aina ei kannata kuivata tai pakastaa.
Siksi lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, kertoi meille vihreiden oikean säilytyksen tärkeimmät salaisuudet.
Mistä ne koostuvat
Purkki
Ensimmäiseksi on huomattava, että ensin vihannekset pestään, kuivataan ja leikataan hieman.Sen jälkeen otetaan sopivan kokoinen purkki, kaadetaan vettä ja lähetetään vihreät sisään.
Peitetään kansi reikäpussilla.Vaihda vesi kerran vuorokaudessa.Näin vihreät pysyvät tuoreina jopa 14 päivää.
Sinun pitäisi jättää tällainen ’kimppu’ alahyllylle.
Säiliö
Jos sinulla on astioita, voit käyttää niitä turvallisesti vihannesten säilytykseen.Peitä pohja kerroksella paperipyyhettä, laita vihreät sisään ja peitä.
Tämänkin menetelmän luvataan säilyvän tuoreena jopa 14 päivää.
Paperipyyhkeestä valmistettu kurkku
Pyyhe kastellaan kevyesti ruiskusta saatavalla vedellä ja kääritään kokonaan vihannesten ympärille.Tässä muodossa tuote säilyy tuoreena melko pitkään.