KotiRuokaMiten sieniä valmistetaan kunnolla: mitä jokaisen kotiäidin tulisi tietää

Miten sieniä valmistetaan kunnolla: mitä jokaisen kotiäidin tulisi tietää

Jotta sienet todella ilahduttaisivat laadullaan, kannattaa opetella, miten niitä valmistetaan oikein.

Kaikki eivät tunne tämän tuotteen perussuosituksia.

Siksi niitä pitäisi muistuttaa monille, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Mitkä säännöt kannattaa tietää?

Jos olet poiminut sienet itse tai ostanut ne spontaaneilta markkinoilta

On aina tärkeää muistaa, että tällaiset sienet vaativat emännän välitöntä huomiota.On tärkeää aloittaa puhdistus ja alkulämpökäsittely lähes välittömästi niiden poimimisen tai ostamisen jälkeen.

Vesi

Melko pieni määrä sieniä tarvitsee liotusta.Yleensä niitä ei suositella jätettäväksi nesteeseen pitkäksi aikaa, koska se pilaa niiden laadun.

Erikoisastiat

Kaikki eivät muista, että jotkut materiaalit eivät sovellu sieniruokien valmistukseen.Näitä ovat esimerkiksi valurauta ja tina.Kuparikeittoastioissa ei myöskään kannata kokata.

Säilytysaika

Harva tietää, että ruokia, joissa käytetään sieniä, ei voi säilyttää pitkään.Ne on pääsääntöisesti nautittava ensimmäisten 24 tunnin kuluessa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit