Vaikka kebab näyttäisi mahdollisimman ruokahalua herättävältä, kukaan ei pysty nauttimaan ruokalajista, jos se ei ole pehmeää.
Kannattaa siis selvittää, minkä salaisuuksien ansiosta liha sulaa suussa.
Lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova, kertoo, mitä niksejä kokeneet kokit käyttävät.
Mitä salaisuuksia kotiäitien kannattaa ottaa huomioon
Käytä kiivejä
Tämä hedelmä sopii erinomaisesti tekemään edullisestikin sitkeästä lihasta pehmeää, maukasta ja mehukasta.Kiivin käytön etuna on myös se, että se toimii nopeasti.
Tällainen marinadi vaatii vain 60 minuuttia aikaa tehtävän suorittamiseen.
Soijakastikkeen ’taika’
Tavoitteen saavuttamiseksi tulisi käyttää vain luonnollista soijakastiketta, koska se on käynyt tuote.
Kun käytetään soijakastiketta, valotusaika on kahdesta tunnista alkaen.Mutta tällöin on aina oltava varovainen suolan kanssa: sen lisääminen voi olla tarpeetonta.