Millä kokit marinoivat lihaa tehdäkseen siitä pehmeämpää.
Joskus he käyttävät hyvin epätavallisia ainesosia.
Puhumme etikasta, oluesta, viinistä, konjakista, majoneesista, muistuttaa kokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija.
Monet unohtavat kuitenkin klassikot, joiden avulla voit aina valmistaa mahdollisimman pehmeää ja mehukasta kebabia.
Miten valmistetaan laadukas sipulimarinadi
Tarvitaan melko suuri määrä sipulia.Jotkut ottavat vihannesta yhtä paljon kuin lihaa.Toiset puolittavat sipulien osuuden.
Oli miten oli, sipulia kannattaa ottaa vähintään puoli kiloa kebabkiloa kohden.
Leikkaa se renkaiksi ja sekoita se hienonnettuun lihaan.Sipulia voi kevyesti puristaa, jotta se mehustuu.Lisää sen jälkeen vain mustapippuria.
Sekoita ainekset keskenään ja säilytä kebabia jääkaapissa vähintään 12 tuntia.
Sen jälkeen voit valmistaa mitä herkullisimman kebabin.
Aiemmin kerroimme, miten valmistat herkullisia pannukakkuja soodan avulla.