KotiRuokaMiten tehdä maukkaita perunakiiloja: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Miten tehdä maukkaita perunakiiloja: kaikki kotiäidit eivät tiedä

Perunakiilat ovat yksi suosituimmista välipaloista.

Tästä syystä niitä valmistetaan sekä kotona että ravintoloissa.

Siksi kannattaa kiinnittää huomiota yksinkertaiseen ja arvokkaaseen reseptiin, sanoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Miten valmistetaan ruokahalua herättäviä perunakiiloja

Tuoteluettelo

– Perunat (noin viisi kappaletta);
– kaksi valkosipulinkynttä;
– puoli pientä lusikallista suolaa;
– puoli pientä lusikallista curryjauhetta;
– hieman kuivattua basilikaa;
– sinappijauhetta (neljäsosa pienestä lusikallisesta);
– kasviöljyä;
– Neljännes lusikallisesta mustapippuria.

Kypsennysprosessi

Ensin perunat on pestävä.Perunat paistetaan kuorineen, joten pese ne täydellisesti.Jaa ne sen jälkeen yhtä suuriksi viipaleiksi.

Sekoita suola mausteisiin.

Sivele perunat öljyllä ja ripottele päälle mausteseosta.Aseta ne seuraavaksi leivinpellille.

Ripottele päälle hienonnettua valkosipulia.Kypsennä ruokaa puoli tuntia 170 asteessa uunissa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit