Kaikki eivät osaa valmistaa draanikia kunnolla, sillä tämä ruokalaji vaatii erikoistaitoja.
Joskus niistä voi tulla liian pehmeitä, hajota tai muuttua mustiksi.
Tämän välttämiseksi sinun on tunnettava joitakin salaisuuksia, kertoo lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.
Mitä ne ovat?
Keitä draniki heti
Valmiste ei yksinkertaisesti kestä pitkäaikaista kosketusta ilman kanssa: sen seurauksena saat kultaisten pannukakkujen sijaan tummia pannukakkuja.Älä siis viivyttele.
Öljyä
Tämä on erittäin tärkeä komponentti, jonka ansiosta draniki saadaan rapeaksi.Tätä tarkoitusta varten sitä on ensinnäkin lisättävä riittävä määrä.
On myös tärkeää muistaa, että perunamassaa ei lisätä kylmään voihin.
Perunoiden määrä
Mitä suuremmat perunat, sitä vähemmän rapeita pannukakkuja tulee. Siksi pannukakkuja ei tarvitse muotoilla liian suuriksi.
Hapankerma
Jos lisäät perunamassan koostumukseen pari lusikallista hapanmaitotuotetta, niin dranikista tulee kultainen ja maukas.Hapankerman rasvapitoisuudella ei ole ratkaisevaa merkitystä.