KotiRuokaMiten valmistaa herkullisinta shchiä: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet tärkeimmät salat.

Miten valmistaa herkullisinta shchiä: kokkiasiantuntijat ovat paljastaneet tärkeimmät salat.

Maukkaan keiton keittäminen, josta koko perhe ilahtuu, on kokeneiden emäntien todellista taitoa.

Sen voi kuitenkin aina oppia..

Siksi kannattaa selvittää tämän klassikkokeiton tärkeimmät salaisuudet, sanoo lehtemme kulinaristi, kokki Julia Arkhipova.

Mistä ne koostuvat

Kaalin valinta

Huolimatta siitä, että mitä tahansa kaalia voi käyttää keiton valmistukseen, maukkain ja luonteenomaisin keitto on syyslajikkeisiin perustuva keitto.

Siksi kylmänä vuodenaikana keitto on erityisen maukasta.

Salainen kastike

Kaikki tietävät, että keitossa on omaleimainen vivahde, jota ei voi sekoittaa mihinkään muuhun.Halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi lautasen koostumukseen on lisättävä erityinen kastike.

Voit käyttää suolakurkkusienistä tai hapankaalista saatua suolavettä.

Hauduttaminen

Jotta kilvistä tulisi erityisen maukkaita, kannattaa kieltäytyä kiirehtimästä.On tapana paitsi keittää keitto, myös hauduttaa se uunissa matalassa lämpötilassa.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit