KotiRuokaMiten valmistaa kurpitsaa talveksi: 5 tapaa jokaiseen makuun.

Miten valmistaa kurpitsaa talveksi: 5 tapaa jokaiseen makuun.

Jos on kellari tai ruokakomero, kurpitsan säilyttämisen ei pitäisi olla ongelma.Mutta kaikilla kaupunkilaisilla ei ole tällaisia mahdollisuuksia.

Meidän on siis etsittävä vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kurpitsan säilyttämisen jääkaapissa tai pakastimessa.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova – kokki, leipuri neljännen luokan nimesi 5 tapaa valmistaa kurpitsaa talveksi.

Ensimmäinen tapa

Se on alkeellinen ja yksinkertainen.Kurpitsa pitää leikata, kuoria ja pakastaa.Se säilyttää ominaisuutensa ja muotonsa, ja kotiäidillä on käytössään puhdas hedelmäliha, joka jää vain haudutettavaksi, keitettäväksi tai muulla tavoin valmistettavaksi.

Toinen menetelmä

Yhtä käytännöllinen vaihtoehto on tehdä kurpitsasosetta.Ensin sitä on paistettava uunissa kypsäksi, minkä jälkeen se hienonnetaan tehosekoittimella tai lihamyllyllä.

Sose voidaan käyttää keittämiseen keitoissa, puurojen valmistukseen, leivontaan ja niin edelleen.

Kolmas menetelmä

Kurpitsan voi marinoida, mutta tällöin tarvitaan etikkaa.

Säilykkeitä voi käyttää ruoanlaittoon tai valmiina välipalana.

Neljäs menetelmä

Kuutioitu kurpitsamassa kaadetaan hunajaa ja lisätään kanelia tai muita mausteita.

Herkullinen jälkiruoka säilyy jääkaapissa useita kuukausia.

Viides menetelmä

Jos tilaa ei ole, mutta sinulla on mehustin, tee mehua.Voit lisätä siihen omenoita, porkkanoita ja muita hedelmiä ja vihanneksia tai jopa inkivääriä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit