KotiRuokaMiten valmistetaan kauniisti värikkäitä pannukakkuja: tärkeimmät niksit paljastuvat

Miten valmistetaan kauniisti värikkäitä pannukakkuja: tärkeimmät niksit paljastuvat

Jotta draaniki voidaan ylpeänä tarjoilla pöytään, niiden on oltava kauniin värisiä.

Tulos ei aina ole niin täydellinen..

Siksi kannattaa tuntea salaisuudet, joiden avulla voit valmistaa näyttävän värisen ruokalajin, sanoo lehtemme kokkiasiantuntija, keittiömestari Julia Arkhipova.

Mitkä niksit kannattaa tietää

Käytä sipulia oikein

Tiedetään, että tämä komponentti pystyy suojaamaan dranikia tummumiselta, mutta sitä on käytettävä oikein.Tätä varten vihannes ohjataan lihamyllyn läpi ja sekoitetaan välittömästi silputtuihin perunoihin.

Tällöin väristä tulee varmasti näyttävä.

Hapanimelää

Tätä temppua käyttävät monet kokit, jotka onnistuvat tarjoilemaan kauniita kullanvärisiä dranikkeja.Sinun tarvitsee vain lisätä valmistukseen pari pientä lusikallista smetanaa.

Sitruunat

Pieni määrä sitruunamehua riittää säilyttämään ruokalajin näyttävän värin.Hapokkuuden esiintymistä ei tarvitse pelätä: makua ei tule.

Älä viivyttele

Mitä pidempään draniki-valmiste on keittiössä, sitä suuremmat mahdollisuudet on, että perunat tummuvat.Yritä siksi valmistaa ruokalaji heti.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit