Yleisempää on täyttää paprikoita, kesäkurpitsoja, joskus jopa kurpitsaa, mutta tomaatteja tehdään harvoin näin.
Ja turhaan, koska siitä saa raikasta ja erittäin ravitsevaa välipalaa, joka on täynnä raejuustoa, bryndzaa ja yrttejä.
Lehtemme asiantuntija, Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi meille, miten kokata.
Tarvitaan:
Miten valmistetaan
1.Puhtaista tomaateista on leikattava yläosa tasaisen pohjan aikaansaamiseksi ja myös varren kiinnityskohta.
2.Poimi sitten varren tyvelle tehdyn reiän kautta siemenet ja siemenkota teelusikalla niin, että jäljelle jäävät vain hedelmän ontto seinämä.
3.Valmistele täyte: tätä varten sinun on puristettava valkosipuli, hienonnettava yrtit, pilkottava oliivit, sekoitettava smetana, tuorejuusto ja bryndza ja sekoitettava kaikki komponentit keskenään.
4.Lisää saatuun massaan mausteet ja suola maun mukaan, sekoita hyvin ja täytä tomaatit.
Kruunaa välipala puolikkailla oliiveilla tai ripottele päälle hienonnettuja yrttejä.Hyvää ruokahalua!