KotiRuokaMiten yrttejä lisätään keittoihin oikein, jotta ne eivät menetä väriä ja aromia:...

Miten yrttejä lisätään keittoihin oikein, jotta ne eivät menetä väriä ja aromia: kaikki eivät tiedä tätä.

Joskus kun olemme lisänneet vihanneksia keittoihin, saatamme huomata, että komponentin maku ei ole niin voimakas kuin odotimme sen olevan.

Myös toisinaan vihreät saattavat muuttaa väriään himmeämmäksi.

Tämä ei sovi ensimmäiseksi ruokalajiksi, toteaa lehtemme kokkiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Miten yrtit tuodaan oikein keittoihin, jotta ne pysyvät kauniina ja maukkaina

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että negatiiviset muutokset komponentin kanssa tapahtuvat yksinomaan lämpökäsittelyn vuoksi.

Jos vihanneksia ei kuitenkaan kypsennetä, ruokalaji voi pilaantua nopeasti.

Tästä syystä vihreitä ei kannata laittaa suoraan kattilaan.Ainoastaan kuivatut yrtit voivat olla poikkeus.

Mutta tuore tilli, persilja, vihreät sipulit ja muut saatavilla olevat vaihtoehdot, pilko ja lisää suoraan lautaselle.

Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, niin vihreät on pestävä mahdollisimman perusteellisesti.Varmista, ettei siinä ole hiekkaa.

Vasta sen jälkeen se voidaan tuoda ruukkuun.Tämä kannattaa tehdä vasta siinä vaiheessa, kun ensimmäinen ruokalaji on kypsynyt täysin ja olet sammuttanut tulen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit