Jokainen kokenut kokki tietää, että mausteet pystyvät aina tekemään mistä tahansa ruoasta mahdollisimman hyvän ja maukkaan.
Mausteet eivät ainoastaan tee ruoan aromeista maagisia, vaan ne antavat myös erityisen maun.
Erityistä huomiota on kiinnitettävä mausteiden valintaan kanaa paistettaessa, selventää lehtemme ruoanlaitto- ja kulinaristiasiantuntijakokki Julia Arkhipova.
Mihin mausteisiin kannattaa kiinnittää huomiota
Kannattaa muistaa, että ihanteelliset vaihtoehdot uunissa paistettavalle kanalle ovat sipulijauhe ja rakeistettu valkosipuli.Ne tuovat linnun maun täydellisesti esiin ja korostavat sen vahvuuksia.
Siksi niitä tulisi ehdottomasti käyttää.
Salvia ei ole huono yhdistelmä uunissa paistetun kanan kanssa.Se tekee ruokalajista yhtään huonompilaatuisen kuin ravintolassa.Tarvitset vain vähän salviaa.
Kaikenlaiset paprikat ovat hyviä vaihtoehtoja.Ne, jotka pitävät mausteisuudesta, voivat ottaa käyttöön chiliä, cayennepippuria ja jauhettua jalapeñoa.Muut voivat tyytyä vaaleanpunaiseen, sitruuna- ja valkopippuriin.
Kuivattu basilika sopii myös hyvin uunissa paistetun kanan kanssa.
Aikaisemmin kerroimme, pitääkö borssin joukkoon lisätä paprikaa ja tomaattia.