KotiRuokaMitkä ovat yleisimmät virheet, joita kotiäidit tekevät, kun he eivät onnistu valmistamaan...

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita kotiäidit tekevät, kun he eivät onnistu valmistamaan herkullista pilafia?

Pilov on monien ihmisten ihailema, koska se on runsas, herkullinen ja uskomattoman maukas.

Mutta jotkut kotiäidit tekevät virheitä pilovin valmistuksessa.

Tarkastellaan niitä yksityiskohtaisesti, jotta kulinaarinen mestariteos osoittautuu täydelliseksi.Tässä meitä auttaa lehtemme ruoanlaitto- ja kulinaristiasiantuntija, kokki Julia Arkhipova.

Riisin väärä valinta

Markkinoilla on tarjolla melko monta riisilajiketta, ja niiden nimet vaihtelevat suuresti.Mutta sinun ei pitäisi ostaa ainesosaa kaupoista.

Supermarkettien hyllyillä on tarjolla puuroriisiä, joka muuttuu lämpökäsittelyn aikana tahmeaksi ja liimaantuneeksi massaksi.

On parempi ostaa tuote marketista, jossa vaihtoehtojen valikoima on paljon laajempi.

Virheet öljyn valinnassa

Jos kysyt neuvoa kokeneelta kokilta, joka ymmärtää idän keittiötä, hän kertoo sinulle, että oikea pilaf keitetään puuvillaöljyllä tai lampaanrasvalla.

Eläinrasvoissa on kuitenkin liikaa kolesterolia, joten ruoasta ei tule terveellistä.

On parempi käyttää kasviöljyä, joka ei ole haitallista keholle ja terveydelle.Lisäksi maultaan tämä vaihtoehto ei ole huonompi kuin kalkkuna- ja puuvillansiemenöljy.

Väärä määrä lihaa

Jos haluat tehdä todella maukasta pilafia, lihaa pitäisi olla vähintään yhtä paljon painon mukaan kuin riisiä.

Eli jos aiot käyttää kilon riisiä, sinun on ostettava kilo lihaa.

Tällainen pilaf saa hienovaraisen ja miellyttävän maun, eikä tuoksu pelkästään porkkanalta, sipulilta ja riisiltä.Läheisesi eivät kieltäydy tästä herkusta ja pyytävät varmasti lisää.

Mausteiden huomiotta jättäminen

Sinun on yksinkertaisesti täydennettävä ruokaa mausteilla.Ne antavat kulinaariselle mestariteokselle ruokahalua herättävän sävyn sekä kauniin ulkonäön.

Mutta pilafiin ei tarvitse laittaa ehdottomasti kaikkia keittiön kaapista löytyviä mausteita.

Sahrami ja zira riittävät, sillä ne antavat ruokalajille sen ainutlaatuisen maun.

Väärä määrä vettä

Kattilaan ei tarvitse kaataa liikaa nestettä.Muuten kunnon riisistäkin tulee tahmeaa massaa, joka ei varmasti herätä ruokahalua.

On parempi täyttää liian vähän kuin liikaa, sillä kukaan ei estä sinua täyttämästä vettä ruokalajin kypsyessä.

Kaikki nämä virheet pilaavat pilafin ja estävät sinua saamasta ruokahalua herättävää kulinaarista mestariteosta.Vältä niitä, jotta voit yllättää rakkaasi lahjoillasi keittiössä!

Kerroimme aiemmin, mitkä mausteet ovat parhaita kanan paistamiseen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit