Olivieria syödessään herkkusuut valittavat usein: ’Jotain puuttuu.’.
Salaatti ei ehkä ole tarpeeksi mureaa.
Ruoasta puuttuu usein kirkas makuvivahde.
Parasta on se, että tällaiset kulinaariset epäonnistumiset on hyvin helppo estää.
Riittää kun käyttää salaista ainesosaa, jota ei jostain syystä mainita juuri missään oliviereseptissä.
Mitä olivieriin lisätään mureuden ja maun saamiseksi
Neljännen luokan kokin ja leipurin, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntijan Julia Arkhipovan mukaan ’maagisin’ komponentti on sulatejuusto.
Juuri tämä tuote tekee salaatista paljon mureamman ja ruokaisamman.
Ainesosa on hyvä, koska se auttaa uudistamaan ja parantamaan ruokalajia, vaikka se on edullinen.
Miten sulatettu juusto lisätään oikein olivieriin
Ensinnäkin sinun on muistettava ainesosien oikea suhde.Yksi juusto riittää neljälle perunalle ja kolmelle keitetylle munalle.
Toiseksi sulatejuusto pitää silputa tietyllä tavalla.Sitä ei saa kuutioida vaan raastaa.Toisin sanoen, käytä raastinta.