Syötkö pannukakkuja niin usein, että olet kyllästynyt niiden makuun?
Älä kiirehdi luopumaan ruokalajista, jota kerran pidit yhtenä suosikeistasi!.
Lautasen voi helposti päivittää.Sinun tarvitsee vain käyttää kahta ylimääräistä ainesosaa.
Epätavallisten lisäysten ansiosta pannukakut saavat paremman maun: tulet rakastamaan tätä ruokalajia uudelleen.
Kuinka siis valmistaa pannukakkuja ’uudella tavalla’? Mielenkiintoisen idean jakoi Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, Belnovosti-verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton alalla.
Mitä lisätä pannukakkuihin maun parantamiseksi
Haluatko tehdä ruoasta paljon maukkaamman ja täyteläisemmän?
Muista sitten lisätä pannukakkutaikinaan vihreää sipulia ja juustoraastetta.
Noudata tätä komponenttien suhdetta: 2 raakaa kananmunaa – 100 grammaa juuston ainesosaa.Lisää sipulikomponenttia maun mukaan.
Juuston kustannuksella pannukakut tulevat hellävaraisemmiksi ja sydämellisemmiksi.Ja sipulin ansiosta ruokalaji saa mausteisen makuhuomion.
Pannukakuista tulee myös uskomattoman ruokahalua herättävän näköisiä.
Aiemmin on lueteltu virheet, jotka aiheuttavat pannukakkujen repeämisen.