KotiRuokaNäin teet täydellistä perunasosetta: keitä perunat tässä nesteessä, älä vedessä.

Näin teet täydellistä perunasosetta: keitä perunat tässä nesteessä, älä vedessä.

Monet herkkusuut uskovat, että täydellisen perunamuusin salaisuus on lisätä siihen runsaasti voita.

Itse asiassa rasvaista ainesosaa ei tarvitse liioitella.

Jotta ruokalaji saisi kirkkaan maun, on käytettävä toista kulinaarista kikkaa.

Mutta ensin muista, miten yleensä valmistat perunamuusia.

Todennäköisesti lähetät kuoritut mukulat kattilaan ja kaadat pelkkää vettä.

’Tietenkin vettä! Missä muussa nesteessä voi keittää yöperunaa?’ – moni varmaan ihmettelee.

Ja itse asiassa perunamuusia varten perunat on parempi lämpökäsitellä. maidossa!

Tämän suosituksen jakoi Julia Arkhipova, Belnovostin verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton, kokin ja neljännen luokan leipurin alalla.

Miten keittää perunoita perunamuusia varten

Laita kuoritut mukulat kattilaan? Täytä vihannekset maidolla!

Jos valkoinen juoma on hyvin rasvaista, voit laimentaa sitä hieman pelkällä vedellä.

Kun perunat ovat kypsiä, valuta maito pois, ’työstä’ jäljelle jäänyt kasvis kattilassa soseuttimella, kaada uusi annos valkoliuosta ja laita joukkoon pari palaa voita.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä rasvaista smetanaa.

Perusteellisen sekoittamisen jälkeen tuloksena on täydellinen sose: ruokahalua herättävä, murea ja kermainen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit