Monet herkkusuut uskovat, että täydellisen perunamuusin salaisuus on lisätä siihen runsaasti voita.
Itse asiassa rasvaista ainesosaa ei tarvitse liioitella.
Jotta ruokalaji saisi kirkkaan maun, on käytettävä toista kulinaarista kikkaa.
Mutta ensin muista, miten yleensä valmistat perunamuusia.
Todennäköisesti lähetät kuoritut mukulat kattilaan ja kaadat pelkkää vettä.
’Tietenkin vettä! Missä muussa nesteessä voi keittää yöperunaa?’ – moni varmaan ihmettelee.
Ja itse asiassa perunamuusia varten perunat on parempi lämpökäsitellä. maidossa!
Tämän suosituksen jakoi Julia Arkhipova, Belnovostin verkkopainoksen asiantuntija ruoanlaiton, kokin ja neljännen luokan leipurin alalla.
Miten keittää perunoita perunamuusia varten
Laita kuoritut mukulat kattilaan? Täytä vihannekset maidolla!
Jos valkoinen juoma on hyvin rasvaista, voit laimentaa sitä hieman pelkällä vedellä.
Kun perunat ovat kypsiä, valuta maito pois, ’työstä’ jäljelle jäänyt kasvis kattilassa soseuttimella, kaada uusi annos valkoliuosta ja laita joukkoon pari palaa voita.
Vaihtoehtoisesti voit lisätä rasvaista smetanaa.
Perusteellisen sekoittamisen jälkeen tuloksena on täydellinen sose: ruokahalua herättävä, murea ja kermainen.