KotiRuokaNäin valmistat täydellisen kebabin: kokeneet mestarit paljastavat 3 sääntöä

Näin valmistat täydellisen kebabin: kokeneet mestarit paljastavat 3 sääntöä

Kebabia valmistettaessa on aina hyvä noudattaa vakiintuneita sääntöjä, sillä näin saadaan täydellinen herkku.

Tässä tapauksessa kaikki ylistävät arvostelut kohdistuvat sinuun.

Siksi kannattaa kiinnittää huomiota kolmeen yksinkertaiseen temppuun, sanoo lehtemme asiantuntijakokki Julia Arkhipova.

Mistä ne koostuvat

Marinadi

Vaihtoehtoja on paljon, mutta kannattaa kokeilla yhtä yksinkertaista ja laadukasta.On tapana ottaa 250 ml kefiiriä, suolaa ja mausteita, neljä sipulia ja pari valkosipulinkynttä lihakiloa kohden.

Marinadi toimii 2-24 tuntia.

Oikeat polttopuut

Paras vaihtoehto on hedelmäpuihin perustuvat polttopuut.Suosikaa kirsikka-, päärynä- ja omenapuita.Tällöin lihasta tulee uskomattoman maukasta ja arvokasta.

Lisää laardia

Tämä salaisuus tekee kebabista todellisen kulinaarisen mestariteoksen.Kun laitat lihaa vartaisiin, lisää myös laardinpaloja.

Mehukkuus ja maku on taattu.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit