KotiRuokaNe eivät ime öljyä eivätkä tartu pannuun: näin paistat kesäkurpitsat - mielenkiintoinen...

Ne eivät ime öljyä eivätkä tartu pannuun: näin paistat kesäkurpitsat – mielenkiintoinen uusi menetelmä

Paistetut kesäkurpitsat ovat monien suosikkeja.Mutta joskus kypsennysprosessi on väsyttävä, ja tuotos ei valitettavasti tule aivan toivotunlainen.

BelNovostin verkkopainoksen asiantuntija, kokki Julia Arkhipova tarjoaa uuden paistomenetelmän, joka ehkä on sinun makuusi.

Sen tärkein ominaisuus on tulos.Kesäkurpitsoista tulee mureita, mehukkaita, hieman rapeita ja tiiviitä.

Lisäksi ne osoittautuvat ei ylikypsiksi, eivätkä myöskään ime öljyä.

Kuoritaan siis kesäkurpitsat ja laitetaan ne kulhoon, johon kaadetaan litra vettä ja lisätään teelusikallinen etikkaa, teelusikallinen suolaa, ripaus sokeria.

Seuraavaksi peitä leveä astia (voit käyttää leivinpeltiä tai tarjotinta) paperipyyhkeillä ja aseta kesäkurpitsat esille.

Anna niiden olla näin kaksi tai kolme minuuttia ja käännä ne sitten ympäri niin, että lautasliina imee kosteuden toiselle puolelle.Odotetaan vielä viidestä seitsemään minuuttia.

Näin tiheys säilyy, kun taas ylimääräinen neste häviää.

Näin kesäkurpitsa ei luovuta mehua pannulla, menettää tiheyttään ja lievää rapeuttaan, ei tartu eikä pala eikä ime paljon öljyä.

Lisäksi panerointi ei kastu.Kesäkurpitsa ei tummu, päinvastoin siitä tulee punertava, mehukas, murea.

Mitä tulee panerointiin, tässä tapauksessa tarvitset sopivaa korppujauhoa, jauhoja ja munaa sekoitettuna veteen (pari lusikallista).

Suhde: 100 grammaa korppujauhoja kohti – yksi ruokalusikallinen jauhoja.Lisää (maun mukaan) hieman juustoraastetta.

Kasta kesäkurpitsarenkaat ensin korppujauhoihin, sitten kananmunaan ja sitten takaisin korppujauhoihin.

Viimeinen vaihe on tavanomainen paistaminen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit