KotiRuokaNopea ja helppo resepti suosikkiruokaasi varten, joka on valmistettu laiskoista nyytistä.

Nopea ja helppo resepti suosikkiruokaasi varten, joka on valmistettu laiskoista nyytistä.

Kotitekoiset nyytit eroavat laadullisesti kaupassa myytävistä puolivalmisteista.Vaikka nämä ovatkin laiskoja nyyttejä, ne maistuvat silti paremmilta..

’Laskot’ reseptit auttavat, kun ei ole aikaa valmistaa suosikkiruokia koko teknologisen prosessin mukaan..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka valmistamme suosikkinyytimme.

Tarvitset:

  • raejuusto – 350 gr.
  • jauhot – 100 gr.
  • munat – 2 kpl.
  • sokeri – 1 rkl.l.
  • voita – 40 gr.
  • smetana – 100 gr.
  • suolaa maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Raejuusto on jauhettava siivilän läpi, ja tuloksena oleva massa on sekoitettava suolan, sokerin, lisää munankeltuaiset ja sekoitetaan, kunnes saadaan homogeeninen massa.

    2.Siivilöi jauhot, vaivaa taikina, jaa yhtä suuriin osiin, rullaa kukin 2,5 cm paksuiksi ’makkaraksi’.

    3.Leikkaa ne noin 1,5 cm:n paloiksi, kiehauta vesi, lisää suolaa tai sokeria maun mukaan ja laita nyytit muutama pala kerrallaan pannulle.Ne ovat valmiita, kun ne tulevat pinnalle.

    Tarjoile voin tai smetanan kanssa.Hyvää ruokahalua!

    Kerroimme aiemmin, mitä virheitä tehdään useimmiten perunoiden paistamisessa.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit