KotiRuokaNopea juusto- ja raejuustopiirakka: nopeampaa ja helpompaa ohjetta et löydä.

Nopea juusto- ja raejuustopiirakka: nopeampaa ja helpompaa ohjetta et löydä.

Voit tehdä yksinkertaisen piirakan tähteistä, jos sinulla on jääkaapissa pitaleipää, raejuustoa ja juustoa.

Tähän reseptiin voi käyttää jopa kuivuvaa pitalevyä.

Lehtemme asiantuntija Julia Arkhipova, neljännen luokan kokki, leipuri, kertoi, miten tehdään pitapiirakkaa.

Tarvitaan:

  • pita – 100 gr.
  • raejuusto – 120 g.
  • juusto – 90 g.
  • Munat – 2 kpl
  • Maito – 130 gr.
  • voita – 20 g.
  • suolaa, pippuria maun mukaan.
  • Miten valmistetaan

    1.Kaada maito kulhoon, lisää munat ja raejuusto, suola, pippuri, revi pieniksi paloiksi tai murenna kuivattu pitalevy maitoon.

    2.Raasta juusto raastimella.Lisää maidon ja pitaseoksen joukkoon.

    3.Sekoita kaikki tasaiseksi, anna imeytyä pitaan ja valmistele leivinmuotti.

    4.Voitele se voilla, aseta aihio sisään, esilämmitä uuni 180-190 asteeseen ja paista 25-30 minuuttia.

    Voit ripotella päälle seesaminsiemeniä ja kun se on jäähtynyt, tarjoile.Nauti!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit