KotiRuokaNopeampaa tai yksinkertaisempaa reseptiä nopeaan piirakkaan raejuustolla ja raejuustolla et löydä kaikkialta.

Nopeampaa tai yksinkertaisempaa reseptiä nopeaan piirakkaan raejuustolla ja raejuustolla et löydä kaikkialta.

Jos jääkaapissa sattuu olemaan lavashia, raejuustoa ja juustoa, voit tehdä yksinkertaisen piirakan ylijääneistä ruuista..

Voit jopa käyttää pitaleivän kuivausarkkia tähän reseptiin..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka lavashpiirakkaa tehdään.

Tarvitset:

  • lavash – 100 gr.
  • raejuusto – 120 gr.
  • juusto – 90 gr.
  • munat – 2 kpl.
  • maito – 130 gr.
  • voita – 20 gr.
  • suolaa ja pippuria maun mukaan.
  • Kuinka kokata

    1.Kaada maito kulhoon, lisää munat ja raejuusto, suola, pippuri, revi pieniksi paloiksi tai murskaa maitoon kuivattu lavash-lehti.

    2.Raasta juusto.Lisää seokseen maito ja pita-seos.

    3.Sekoita kaikki, kunnes muodostuu homogeeninen massa, anna pitaleivän imeytyä ja valmista uunivuoka.

    4.Voitele se voilla, laita pala sisään, esilämmitä uuni 180-190 asteeseen ja paista 25-30 minuuttia.

    Voit ripotella päälle seesaminsiemeniä ja tarjoilla, kun se on jäähtynyt.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit