Jos jääkaapissa sattuu olemaan lavashia, raejuustoa ja juustoa, voit tehdä yksinkertaisen piirakan ylijääneistä ruuista..
Voit jopa käyttää pitaleivän kuivausarkkia tähän reseptiin..
Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljännen luokan kokki ja leipuri, kertoi meille, kuinka lavashpiirakkaa tehdään.
Tarvitset:
Kuinka kokata
1.Kaada maito kulhoon, lisää munat ja raejuusto, suola, pippuri, revi pieniksi paloiksi tai murskaa maitoon kuivattu lavash-lehti.
2.Raasta juusto.Lisää seokseen maito ja pita-seos.
3.Sekoita kaikki, kunnes muodostuu homogeeninen massa, anna pitaleivän imeytyä ja valmista uunivuoka.
4.Voitele se voilla, laita pala sisään, esilämmitä uuni 180-190 asteeseen ja paista 25-30 minuuttia.
Voit ripotella päälle seesaminsiemeniä ja tarjoilla, kun se on jäähtynyt.Hyvää ruokahalua!