KotiRuokaOnko mahdollista valmistaa herkullista haudutettua kaalia ilman tomaattipastaa ja smetanaa: kerromme sinulle...

Onko mahdollista valmistaa herkullista haudutettua kaalia ilman tomaattipastaa ja smetanaa: kerromme sinulle kuinka

Kaaliruokien kauneus on, että niitä voidaan valmistaa ympäri vuoden..

BelNovosti-verkostojulkaisun asiantuntija, kokki Julia Arkhipova, päätti jakaa ainutlaatuisen reseptin yhdelle näistä ruoista.Puhumme haudutetusta kaalista, jonka valmistukseen et tarvitse tomaattipastaa tai smetanaa..

Valmista sen sijaan seuraavat ainekset:

  • tuore kaali – 500 g.
  • herkkusienet – 300 g.
  • sipuli – 1 kpl.
  • porkkanat – 1 kpl.
  • liemi tai vesi – 50 ml.
  • kasviöljy – 1 rkl.l.
  • suola – maun mukaan.
  • Lisää yksi teelusikallinen currya saadaksesi erityisen maun ja aromin.

    Hienonna kaali, sienet ja sipulit ja paloittele porkkanat isoreikäisellä raastimella.

    Paista sen jälkeen herkkusienet pannulla kasviöljyssä.Kun ne vapauttavat mehunsa, lisää sipulit ja porkkanat pannulle.

    Astian sisältöä tulee hautua tulella jonkin aikaa – sinun tehtäväsi on tehdä vihanneksista pehmeitä.

    Kun näin tapahtuu, voit lisätä niihin kaalia.Mausteita ei myöskään pidä lykätä – lisää suolaa curryn kanssa ja paista kaikkia ainesosia 5-6 minuuttia.

    Määritetyn ajan kuluttua kaada liemi kulhoon, peitä se kannella ja keitä vielä 15-20 minuuttia.

    Aikaisemmin asiantuntija kertoi, mitä kesäkurpitsakaudella saa kokata.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit