KotiRuokaOstit vesimelonin eikä se maista? Tee gazpachoa

Ostit vesimelonin eikä se maista? Tee gazpachoa

Valitettavasti melkein jokainen on joskus ostanut vesimelonin, joka on osoittautunut mauttomaksi, eikä sitä ole enää halunnut syödä.

Mutta älkää suuttuko älkääkä edes heittäkö sitä pois, sillä voitte valmistaa andalusialaisen keittiön helmen – gazpachokeiton.

Tämä kylmä ruokalaji virkistää takuulla kesäisin.Vesimelonigazpachon valmistamiseen kuluu vain vähän aikaa.

Reseptin jakoi kokki ja neljännen luokan leipuri, kokkiasiantuntija Julia Arkhipova Belnovostin verkkopainoksessa.

Tärkeimmät ainesosat: Kakku, joka on valmistettu kakkupaloista ja joka on valmistettu kakkupaloista

– Vesimeloniviipaleet – 150 grammaa;
– kurkku – 1 pala;
– tomaatit – 1 pala;
– mintunlehtiä – maun mukaan;
– oliiviöljyä – 2 ruokalusikallista;
– limettimehu – 1 tl;
– suola – 1 ripaus;
– pippuri – 1 ripaus;
– vuohenjuusto – 2 ruokalusikallista.

Vaiheittainen valmistelu

Herkullisen vesimelonigazpachon valmistusprosessi on helppo jopa aloittelijalle.

Kaikki on melko yksinkertaista.Ensin sinun on pilkottava ja jaettava kaikki ainekset gazpachon valmistamiseksi tarvittaviin mittasuhteisiin.

Laita sitten rohkeasti vesimeloniviipaleet (vain hedelmäliha), kurkun ja tomaatin osat, oliiviöljy, limen mehu ja mintun lehdet tehosekoittimeen.Kaikki on vatkattava perusteellisesti, jotta saadaan homogeeninen massa.

Kaada seos lautasille, suolaa ja pippuria maun mukaan ja koristele vuohenjuustolla ja mintunlehdillä.

Älä tarjoile gazpachoa heti, vaan sen on suositeltavaa antaa hautua noin viisi minuuttia, minkä jälkeen voit nauttia sen vieraiden kanssa.Ruoan tulee imeä itseensä kaikki maut.

Tämä virkistävä keitto on loistava lisä mihin tahansa kesäateriaan.Kiinnostavuutta lisää se, että harva on kuullut gazpachosta, joten sen valmistaminen on kaikille miellyttävä yllätys.

Gazpachon tärkein etu on sen yksinkertainen resepti ja nopea valmistaminen, minkä ansiosta se voidaan valmistaa myös silloin, kun talo on jo täynnä vieraita.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit