Oletko kyllästynyt tavallisiin perunaruokiin? Sitten tämä artikkeli on sinua varten.
Kerromme yksinkertaisen reseptin herkullisiin perunakakkuihin.
Miten tehdä kartoplyaniki
600 grammaa perunoita tarvitset: 200 grammaa raejuustoa, 100 grammaa juustoa ja yksi muna.
Tarvitset myös suolaa, jauhoja, tilliä ja kasviöljyä.Keitä perunat suolatussa vedessä ja soseuta ne.
Voit lisätä hieman voita.Lisää jäähtyneeseen perunamuusiin lasi raejuustoa, suolaa ja sekoita.
Lisää kaksi ruokalusikallista jauhoja, juustoraastetta, kananmuna ja hienonnettu tilli.
Sekoita homogeeniseksi ja muotoile pateteiksi.Voit pyöritellä niitä jauhoissa tai muussa korppujauhossa.
Kuumenna kasviöljy paistinpannussa ja paista leikkeleet molemmin puolin kullanruskeiksi.
Älä kiirehdi tarjoilemaan perunapihvejä, niiden pitää jäähtyä hieman.