KotiRuokaPehmeän kebabin valmistaminen: kokit ovat paljastaneet salaisuutensa

Pehmeän kebabin valmistaminen: kokit ovat paljastaneet salaisuutensa

Kokkien tärkein tehtävä on varmistaa, että liha on pehmeää grillauksen aikana..

Kova ruokalaji pilaa koko lomakokemuksen..

Siksi lehtemme ruoanlaitto-asioiden asiantuntija, kokki Julia Arkhipova neuvoo kiinnittämään huomiota ammattilaisten tärkeimpiin salaisuuksiin.

Mitä he ovat?

Soijakastike

Huolimatta siitä, että aloimme käyttää sitä suhteellisen äskettäin, se on ollut tunnettu maailman kulinaarisessa käytännössä jo pitkään.Jotkut uskovat, että soijakastike voi tehdä halvimmastakin lihasta uskomattoman pehmeää.

Kefiiri

Tämä temppu on ollut monien tiedossa vuosikymmeniä, mutta nuoret kotiäidit unohtavat sen.Kefirmarinadin avulla voit tehdä lihasta pehmeämpää ja maukkaampaa.

Sinappi hunajalla

Näiden kahden komponentin yhdistelmä mahdollistaa yksinkertaisesti uskomattoman laadukkaan kebabin valmistamisen.Lihasta tulee aromaattinen, pehmeä, mehukas ja ruusuinen.

Tätä marinadia voidaan helposti kutsua yhdeksi parhaista.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit