Oletko kyllästynyt tavallisiin frittereihin? Ei hätää!.
Tee vain erilainen versio tästä ruokalajista.
Voit esimerkiksi tehdä paistettuja ritareita, joissa on makkara- ja juustotäyte.
Tämä ruokalaji on erittäin maukas ja runsas.Se on täydellinen aamiainen.
Lisäksi tämäntyyppisille pannukakkuille on ominaista uskomattoman ruokahalua herättävä ulkonäkö: jauhotuotteet näyttävät leikkauksessa upeilta.
Ruoan reseptin jakoi Belnovosti-verkkopainoksen kokki, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.
Resepti makkaralla ja juustolla täytetyille pannukakkuille
Ensin sinun täytyy valmistaa taikina.Ota syvä kulho, kaada siihen puoli kupillista kefiiriä ja riko yksi muna.
Sekoita seos, lisää 100 grammaa siivilöityjä jauhoja, puoli teelusikallista leivinjauhetta sekä ripaus suolaa ja rakeista sokeria.
Kun olet sekoittanut vielä kerran perusteellisesti, fritter-pohja on melkein valmis.Jätä seos noin varttitunnin ajaksi.
Sillä aikaa kun taikina hautuu, viipaloi keitetty makkara (pitäisi tehdä 8 ohutta ympyrää) ja juusto (tarvitset 4 viipaletta).
Kaada seuraavaksi osa taikinasta lämmitetylle pannulle, jotta saat tehtyä 4 fritteriä.Aseta jokaisen päälle makkarapiirros, juustolevy ja toinen makkaraviipale.
Täytä kaikki ’kuviot’ jäljellä olevalla taikinalla.
Tämän jälkeen on enää vain paistettava friteerit molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita.