KotiRuokaPömpöttävä ja ruokahalua herättävä: miten tehdä paistettuja makkaran ja juuston kanssa -...

Pömpöttävä ja ruokahalua herättävä: miten tehdä paistettuja makkaran ja juuston kanssa – ne näyttävät täydellisiltä viipaleessa.

Oletko kyllästynyt tavallisiin frittereihin? Ei hätää!.

Tee vain erilainen versio tästä ruokalajista.

Voit esimerkiksi tehdä paistettuja ritareita, joissa on makkara- ja juustotäyte.

Tämä ruokalaji on erittäin maukas ja runsas.Se on täydellinen aamiainen.

Lisäksi tämäntyyppisille pannukakkuille on ominaista uskomattoman ruokahalua herättävä ulkonäkö: jauhotuotteet näyttävät leikkauksessa upeilta.

Ruoan reseptin jakoi Belnovosti-verkkopainoksen kokki, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Resepti makkaralla ja juustolla täytetyille pannukakkuille

Ensin sinun täytyy valmistaa taikina.Ota syvä kulho, kaada siihen puoli kupillista kefiiriä ja riko yksi muna.

Sekoita seos, lisää 100 grammaa siivilöityjä jauhoja, puoli teelusikallista leivinjauhetta sekä ripaus suolaa ja rakeista sokeria.

Kun olet sekoittanut vielä kerran perusteellisesti, fritter-pohja on melkein valmis.Jätä seos noin varttitunnin ajaksi.

Sillä aikaa kun taikina hautuu, viipaloi keitetty makkara (pitäisi tehdä 8 ohutta ympyrää) ja juusto (tarvitset 4 viipaletta).

Kaada seuraavaksi osa taikinasta lämmitetylle pannulle, jotta saat tehtyä 4 fritteriä.Aseta jokaisen päälle makkarapiirros, juustolevy ja toinen makkaraviipale.

Täytä kaikki ’kuviot’ jäljellä olevalla taikinalla.

Tämän jälkeen on enää vain paistettava friteerit molemmin puolin, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit