KotiRuokaRapeaa päältä, mureaa sisältä ja erittäin terveellistä: Kuinka valmistaa täydellisiä ranskalaisia ​​perunoita...

Rapeaa päältä, mureaa sisältä ja erittäin terveellistä: Kuinka valmistaa täydellisiä ranskalaisia ​​perunoita – ruoanlaittotemppu

Ranskalaiset ovat erittäin suosittuja herkkusujen keskuudessa..

Ruokassa yhdistyy rapeus, arkuus ja erittäin kirkas maku..

Mutta ruoalla on vakavia haittoja: korkea kaloripitoisuus ja runsaasti rasvaa.

Tosiasia on, että hienonnettujen vihannesten lämpökäsittely suoritetaan astiassa, jossa on suuri määrä öljyä.

Kuinka valmistaa maukkaita, mutta ei niin haitallisia ranskalaisia ​​perunoita?

Vastaus on yksinkertainen: sinun on lopetettava paistinpannun tai rasvakeittimen käyttö.

Osoittautuu, että herkullisia perunapilkkejä voi valmistaa uunissa.Reseptin jakoi Julia Arkhipova, Belnovosti-verkostojulkaisun ruoanlaitto-alan asiantuntija, kokki ja neljännen luokan leipuri.

Kuinka tehdä terveellisiä ranskalaisia ​​perunoita

Kuori ensin mukulat ja leikkaa ne kuutioiksi.

Sekoita sitten saadut perunapalat pieneen määrään kasviöljyä.

Muuten, voit ensin lisätä hieman hienonnettua valkosipulia viskoosiseen nesteeseen.

Yritä sekoittaa perunat niin, että jokainen pala peittyy öljykerroksella.

Seuraava vaihe: ota uunipelti, peitä se pergamentilla ja kaada perunapalat pois.

Laita metallilevy kaikkine sisältöineen 180 asteeseen esilämmitetyn uunin ylimpään kolmannekseen.Paistoajan tulee olla 20-25 minuuttia.

Lopputuloksena ovat täydelliset ranskalaiset: terveellisiä (koska öljyä on vähän), herkullisia, rapeita päältä ja pehmeitä sisältä.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit