KotiRuokaResepti ylikasvaneille kesäkurpitsoille: perinteinen liha- ja vihannesten sekoituspaisti

Resepti ylikasvaneille kesäkurpitsoille: perinteinen liha- ja vihannesten sekoituspaisti

Kesän lopun kesäkurpitsasadon vuoksi kesän asukkaat eivät tiedä mitä tehdä.Mutta sen sijaan, että antaisit vihanneksia naapureillesi ja ystävillesi, yritä valmistaa tämä ruokalaji..

Yhdestä umpeen kasvaneesta kesäkurpitsasta voi valmistaa ravitsevan ja herkullisen illallisen..

Lehtemme asiantuntija Yulia Arkhipova, neljänteen kategoriaan kuuluva kokki ja leipuri, kertoi, miten ruokaa tehdään.

Tarvitset:

  • kesäkurpitsa.
  • jauheliha 500 gr.
  • sipulia 3 kpl.
  • valkosipuli 1 pää.
  • juustoa 50 gr.
  • tomaatit 3 kpl.
  • yrttejä, suolaa, mausteita maun mukaan.
  • kasviöljy.
  • Kuinka kokata

    1.Kesäkurpitsa leikataan pituussuunnassa, massa poistetaan lusikalla, asetetaan pellille ja paistetaan 180 asteeseen esilämmitetyssä uunissa 15 minuuttia.

    2.Sillä välin leikkaa sipuli, hienonna valkosipuli ja paista ne lämmitetyssä paistinpannussa kasviöljyssä.

    3.Lisää sitten jauheliha, suola, mausteet ja laita se valmiiksi.

    4.Raasta juusto karkealla raastimella, leikkaa tomaatit viipaleiksi ja hienonna yrtit.

    5.Täytä valmistetut kesäkurpitsat, koristele pinta tomaateilla ja ripottele yrteillä.Paista uunissa 30 minuuttia, ja muutama minuutti ennen valmista ripottele kaikki juustoraasteella.Hyvää ruokahalua!

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit