KotiRuokaSaksalaistyyliset marinoidut munat: yllätä vieraasi epätavallisella alkupalalla

Saksalaistyyliset marinoidut munat: yllätä vieraasi epätavallisella alkupalalla

Marinoidut kananmunat ovat upea ja epätavallinen välipala, joka on saavuttanut suosiota paitsi Saksassa, myös kaikkialla maailmassa..

Venäläiselle tämä ei ole täysin tavallinen ruokalaji, mutta kun olet valmistanut sen, et vain ylläty alkuperäisestä mausta, vaan myös hämmästytät vieraasi ainutlaatuisella tuotteella..

Reseptin jakoi lehdemme asiantuntija, kokki, neljännen luokan leipuri Julia Arkhipova.

Vaaditut tuotteet:

1.Etikka 5% – 250 ml.
2.Vesi – 250 ml.
3.Ruokasuola – 2 rkl.
4.Laakerikettu – 2-3 kpl.
5.Kumina – 12 tl (mielellään kokonaisia ​​siemeniä).
6.Mustapippuria – 12 teelusikallista.
7.Valkosipuli – 3 pientä neilikkaa.
8.Keitetyt kananmunat – 10 kpl.

Valmistelu

Aluksi valmistele tarvittavat tuotteet ja aseta ne pöydälle.

Ota muoviastia ja sekoita siihen ruokasuola, etikka ja vesi.Sekoita varovasti, kunnes suola on täysin liuennut.

Lisää laakerinlehti, kuminansiemenet, pippurit ja kolme kokonaista valkosipulinkynttä saatuun marinaadiin.

Ota tavallinen lasipurkki (tai muu astia, mutta aina kansi).

Laita keitetyt, kuoritut munat sisään (ne tulee jäähtyä keittämisen jälkeen).

Kaada sitten valmistettu marinadi munien päälle niin, että se peittää munat kokonaan.

Sulje sitten purkki tiiviisti ja laita se jääkaappiin 2-3 päiväksi.

Määritetyn ajan jälkeen voit turvallisesti ottaa marinoidut munat pois ja tarjoilla ne juhlapöytään.Voit olla varma, että vieraat arvostavat ruuan yksinkertaisuutta ja ainutlaatuista makua!

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit