KotiRuokaSinun on käytettävä enintään 2 minuuttia: kuinka valmistat herkullisia juustonappeja.

Sinun on käytettävä enintään 2 minuuttia: kuinka valmistat herkullisia juustonappeja.

Valmistaudutko elokuva-iltaan ystävien tai puolisosi kanssa, eikä sinulla ole välipaloja valmiina?.

Älä kiirehdi menemään kauppaan hakemaan perunalastuja ja keksejä!.

Ei myöskään tarvitse kiireellisesti tilata pizzaa tai alkaa valmistaa monimutkaisia ​​ruokia.

Voit valmistaa erittäin maukkaita juustolastuja.

Epätavallisen annoksen luominen on hyvin yksinkertainen ja nopea.Sinun tarvitsee vain käyttää pari minuuttia.

Ja tarvitset vain yhden tuotteen – juuston.

Mielenkiintoisen ’elokuvapalan’ reseptin jakoi Julia Arkhipova, verkkojulkaisun Belnovostin kulinaarisen alan asiantuntija, neljännen luokan kokki ja leipuri.

Juustolastujen resepti

Ota paistinpannu, aseta se liedelle ja käynnistä poltin.Kasviöljyä ei tarvitse lisätä.

Kun astiat kuumenevat, avaa jääkaappi ja poista juusto.Älä leikkaa sitä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma, levitä tuotetta lämmitetylle pinnalle ja poista se muutaman sekunnin kuluttua.Tämän seurauksena astiaan jää vain yksi juuston ’terälehti’.Poista se muutaman sekunnin kuluttua lastalla ja siirrä lautaselle.

Jatka juuston lisäämistä pannulle, kunnes sinulla on haluttu määrä ’terälehtiä’.

2 minuutin kuluttua saat koko vuoren perunalastuja, jotka erottuvat kirkkaasta mausta ja miellyttävästä rapeudesta.Tämä on täydellinen elokuva välipala.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit