KotiRuokaSmetana, muna, jauhot - ja herkullinen piirakka on valmis: voit käyttää sitä...

Smetana, muna, jauhot – ja herkullinen piirakka on valmis: voit käyttää sitä myös kakun pohjana

Huokoinen, ilmava ja pehmeä – tämän reseptin mukaan valmistettu piirakka on täysin omavarainen..

BelNovostin verkkojulkaisun asiantuntijan kokki Julia Arkhipovan mukaan sitä voidaan käyttää kakkujen pohjana, koska se sopii hyvin vaahtojen ja voiteiden kanssa..

Leivonta valmistetaan helposti ja yksinkertaisesti seuraavista aineksista:

  • 1 muna.
  • 180 g sokeria.
  • 250 ml rasvaista smetanaa.
  • 160 g jauhoja.
  • 3 tl kaakaojauhetta.
  • 1 tl soodaa.
  • Yhdistä sokeri, smetana ja muna ja vatkaa kevyesti, kunnes saadaan homogeeninen massa.

    Lisää nyt jauhot (muista seuloa), sooda ja kaakao ja sekoita uudelleen perusteellisesti – siinä kaikki, taikina on valmis.

    Voit paistaa piirakan monitoimikeittimessä voideltuasi kulhon aiemmin voilla ’Paistaminen’ -tilassa.

    Uuni toimii myös – laita lämpötila 180 asteeseen ja pidä piirakkaa uunissa noin 40 minuuttia.

    Kun kakku on valmis, poista se vuoasta ja jäähdytä hieman, kääri sen jälkeen kelmulle ja anna jäähtyä kokonaan.Tämän seurauksena kakut tulevat vieläkin kosteammiksi.

    Aiemmin kerroimme sinulle, kuinka saada kirkkaan keltainen keltuainen keitetyistä munista.

    Jari
    Jari
    Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Viimeaikaiset kommentit