KotiRuokaSuoraviivainen resepti herkullisen monikäyttötaikinan valmistukseen

Suoraviivainen resepti herkullisen monikäyttötaikinan valmistukseen

Monet ihmiset haluavat paistaa erilaisia elintarvikkeita taikinassa, koska se voi parantaa ruoan laatua huomattavasti..

Yksinkertaisimmistakin ruuista tulee niin maukkaita kuin ravintolassa valmistettuja.

Kokki Julia Arkhipova, lehtemme kokkiasiantuntija, kertoo, miten tehdään yleiskeittotaikina.

Mihin yksinkertaiseen reseptiin kannattaa kiinnittää huomiota?

Luettelo tarvittavista ainesosista

– Noin 70 grammaa jauhoja (tavallisia vehnäjauhoja);
– Puoli kupillista keskirasvaista maitoa;
– yksi kananmuna;
– hieman suolaa.

Valmistusprosessi

Tällainen taikina valmistuu yksinkertaisesti ja nopeasti, joten resepti kannattaa ehdottomasti muistaa.On suositeltavaa erottaa proteiini keltuaisesta ja piilottaa se jääkaappiin.

Lisää keltuainen maitoon pienen suolan kanssa ja sekoita.Yhdistä sen jälkeen nestemäinen massa jauhoihin.

Yritä työskennellä huolellisesti, jotta seokseen ei tule kokkareita.

Palauta jäähtynyt valkuainen, lisää hieman suolaa ja vatkaa, kunnes huiput syntyvät.Sekoita massa päätaikinaseokseen.

Jari
Jari
Olen Jari, intohimoinen jääkiekkoilija ja Asikkalan Tekojaarata Oy vakiokasvo. Jään lämpö on minulle toinen koti ja haluan jakaa kokemukseni ja vinkkini kanssanne, olittepa sitten harrastelija tai ammattilainen. Tervetuloa seuraamaan artikkeleitani ja inspiroitumaan jääkiekon maailmasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Viimeaikaiset kommentit